Tips vastgoedfotografie

Vastgoedfotografie Prijzen

Goede afspraken maken goede vrienden. Bij Immo Tools zijn we ervan overtuigd dat 100% transparante en duidelijke communicatie de basis is voor elke succesvolle samenwerking. Bij onze vastgoedfotografie weet je altijd wat de totale kostprijs is. We werken met een vast tarief per type eigendom voor de volledige fotoreportage.

Onze tarieven zijn het resultaat van meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedsector. Onze prijzen zijn zeer concurrentieel en aantrekkelijk. Zeker als je weet wat hierbij allemaal inbegrepen is. We overlopen wat je allemaal mag verwachten bij de bestelling van een fotoreportage bij Immo Tools.

1.     Communicatie en planning

Om de communicatie nog beter te laten verlopen investeerde Immo Tools in een online planningstool. Via dit platform kan jij eenvoudig fotoreportages inplannen waar en wanneer dit voor jou het beste past. Ons systeem zet daarna jouw afspraak automatisch in onze agenda. De foto’s van de reportage kan je de werkdag na de shoot digitaal bekijken en downloaden via jouw persoonlijke online fotogalerij.

Ben je zelf of de bewoner onverwacht verhinderd dan kan je zelf ook de opdracht verplaatsen naar een later tijdstip of annuleren. Dit onbeperkt en zonder extra kosten wanneer dit 24u voor de geplande aanvang gebeurt. 

Vraag actuele tarieven aan

2.     Professionele fotograaf op locatie

Je betaalt natuurlijk vooral om een goeie fotograaf foto's te laten trekken van een nieuwe eigendom die je in verkoop of verhuur krijgt. Immo Tools stuurt één van zijn vakmensen om de beelden maken die je nodig hebt. Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en zijn erop uit met het beste resultaat buiten te komen.

Onze fotografen komen steeds met de glimlach aan en steken graag de handen uit de mouwen. Ze beschikken over voldoende tijd om zorgvuldig aan de slag te gaan zonder onder druk te komen staan.

Ontvang een prijslijst

Een professionele fotograaf van Immo Tools neemt foto’s van zowel het interieur als exterieur van het pand. Alle foto's die onze fotograaf maakt worden u bezorgd. Zo ontvangt u al snel 40 tot 50 beelden per woning! 

Om de mooiste foto's te trekken zullen ze hier en daar objecten verplaatsen in functie van een foto. Er is in de beschikbare tijde echter geen tijd voorzien om woningen te poesten of kamers te ontruimen. Hiervoor kan u best zelf vooraf al tijd uittrekken. Lees zeker ook onze tips voor de beste vastgoedfoto's.

We werken per regio met lokale fotografen. Per locatie wordt de dichtsbijzijnde fotograaf aan de opdracht toegewezen. Hierdoor kunnen we onze fotoreportages doorgaans aanbieden zonder vervoerskosten. Enkel indien de dichtsbijzijnde fotograaf meer dan 35km moet rijden naar een opdracht betaalt u een vervoerskost vanaf de 35e km.

3.     Digitale beeldbewerking achteraf

Wij bekijken achteraf elke foto van het pand in detail voor een optimaal eindresultaat. We bewerken ook elke foto zodat de fotoreportage een mooi geheel vormt. Het is voor ons enorm belangrijk dat de helderheid, de kleur en het contrast bij elke foto vergelijkbaar zijn zodat er geen foto’s uitspringen door technische verschillen. Dat leidt de koper alleen maar af en komt niet professioneel over.

4.     Blauwe-lucht-garantie

Helaas schijnt de zon niet elke dag. Is het net slecht weer op de dag van een fotoreportage? Wees niet getreurd. Omdat we weten dat een woning zich beter presenteert met een mooie lucht voorzien we bij de afwerking elke buitenfoto van een aantrekkelijke blauwe hemel.

6.     Gebruikslicentie voor één kantoor

Als klant van Immo Tools koop je het gebruiksrecht om de beelden commercieel te gebruiken, bijvoorbeeld om het pand te verkopen of reclame te maken voor je kantoor. De gebruikerslicentie geldt voor alle vestigingen van je onderneming. Je mag de beelden echter niet gebruiken voor het commerciële nut van onderaannemers, de beelden verkopen of doorsturen naar een ander kantoor.

We adviseren u bovendien de beelden enkel na een verkoopakte te overhandigen aan de verkoper. We stellen vaak vast dat de eigenaar zelf aan de slag gaat met de overhandigde foto's als een verkoopovereenkomst is afgelopen zonder verkoop. De volledige uitleg over de auteursrechten vind je in onze veelgestelde vragen.

Vraag tarieven aan

7.     Archivering hoge resolutiebestanden t.e.m. 24 maanden na de reportage

De foto’s van de reportage kan je steeds digitaal via jouw persoonlijk fotopaneel downloaden in lage resolutie. Deze kwaliteit is perfect geschikt vor alle publicaties op websites en afdrukken tot A4-formaat. Standaard sturen we dus geen hogeresolutiebestanden door om de bandbreedte te beperken. Maar we hebben ze wel ter beschikking. Op verzoek sturen wij je deze bestanden door.

8.     Extra opties

Bij elke fotoreportage kan je vrijblijvend extra opties bijbestellen. Hiervoor wordt een extra kost aangerekend én we voorzien meer tijd in uw boeking naargelang de gekozen optie. Opgelet, extra’s kunnen enkel bij een reportage worden geboekt, niet apart.

 

Ontvang onze prijslijst

Transparante tarieven,
scherpe prijzen

Goede afspraken maken goede vrienden. Met de vastgoedfotografie van Immo Tools weet u steeds goed wat de totale kostprijs is. We stelden een vast tarief per type eigendom op voor een totale uitvoering van A tot Z. Ontdek hier wat er allemaal inbegrepen is.

Vraag nu onze meest recente prijslijst aan. Onze diensten en tarieven zijn uitsluitend voor professionelen in vastgoed.

Terug naar overzicht
Deel: Facebook LinkedIn Twitter