2D Grond­plannen

EEN DUIDELIJK INZICHT
  • Goed overzicht van de indeling
  • Leesbaar voor iedereen
  • Nuttige informatie

De indeling van een woning is een bijzonder belangrijk gegeven bij de aankoop van vastgoed. Met onze vastgoedfotografie worden de ruimtes goed in beeld gebracht maar een totaaloverzicht van het geheel ontbreekt. 

Het beste inzicht in een woning geef je met een grondplan. Hiermee geven we duidelijk weer hoe de ruimtes ten opzichte van elkaar geplaatst zijn. Immo Tools biedt de opmaak van grondplannen op locatie enkel aan in combinatie met onze vastgoedfotografie

Immo Tools Grondplan
INMETEN TIJDENS FOTOREPORTAGE

ALLES VERLOOPT
ZOALS GEPLAND

Onze fotografen zijn uitgerust met een digitale afstandsmeter. Deze is via bluetooth gekoppeld aan een mobiele applicatie waarop de grondplannen getekend worden. Op die manier worden de Immo Tools grondplannen op de locatie onmiddellijk afgewerkt

U hoeft dus geen oude stoffige plannen klaar te leggen of digitale bouwtekeningen door te sturen. De fotograaf doet na de fotoreportage een tweede ronde doorheen de woning om alles op te meten en in te geven in de applicatie. Dat werkt het efficiënts.

Immo Tools Grondplan
WAAROM KOPERS GRONDPLANNEN WILLEN
  • Voorbereiden van nieuwe inrichting;
  • Renovatiemogelijkheden inschatten;
  • Offertes aanvragen
EENVOUD SIERT

LEESBAAR VOOR IEDEREEN

Onze grondplannen zijn bewust zeer simpel opgesteld zodat iedereen er vlot informatie kan uithalen. In de eerste plaats zorgt het grondplan dat in één oogopslag de indeling van de woning zichtbaar wordt. Ten tweede zijn de opgegeven afmetingen een goede indicatie om beeld te krijgen van de omvang.

Sommige ruimtes worden ingetekend met hun onroerende zaken; de keuken met het keukenaanrecht incl. kookplaat en spoelbak, badkamer met bad, douche en wastafels. Zo kunnen kandidaten zich nog beter oriënteren.