Videotour

OPVALLEN MET BEWEGEND BEELD
  • Groot bereik social media
  • Aantrekkelijke content
  • Twee varianten afgeleverd

Er worden dagelijks uren video bekeken via het internet. Vaak korte clips waarbij de gebruiker zelf een onderwerp kiest. De slimme algoritmes onthouden deze voorkeur en bedienen vervolgens automatisch verder. Youtube is voor de verschillende generaties al een volwaardig zender. Een zender die ook de klassieke huiskamer en televisietoestel vlot bereikt.

Met stories, reels en tiktoks is er bovendien een nieuwe vorm van videoconsumptie gecreëerd. Microclips met een verticale beeldverhouding die als fastfood op een mobiel toestel verteerd worden. Snel en tussendoor. U zet nog niet in op video? Dat is meer dan waarschijnlijk een gemiste kans.HIGH QUALITY, LOW BUDGET

DE WOONKAMER
WORDT FILMSET

Video kan een echte uitdaging zijn. De moeilijkheid is om een professioneel resultaat te maken binnen de grenzen van een aanvaardbaar budget. Bij Immo Tools hebben we de formule gekraakt en zorgen we voor kwalitatieve videoclips. Ze worden voorzien van je eigen logo en zijn netjes gemonteerd op muziek. Ze maken echt indruk.

Onze fotografen zijn allen uitgerust met een videocamera en zijn opgeleid om de mooiste beelden te maken. Ze weten variatie te brengen in de camerabewegingen en zorgen voor een juiste opeenvolging van opnames die mooi met elkaar knippen.

Een videotour kan je eenvoudig bijbestellen bij een klassieke fotoreportage of ook als aparte opdracht inplannen. Wil je als makelaar mee in beeld? Geen enkel probleem! Jij bent de regisseur en we volgen graag jouw richtlijnen.

WAAROM VIDEO WERKT
  • Bereik mensen op social media;
  • Video leest snel;
  • Extra troef in branding
VIDEO VOOR SOCIALS

VERTICALE VIDEO INBEGREPEN

Verticale video's hebben snel hun weg gevonden naar sociale media platforms. Dit formaat, dat perfect past bij mobiel gebruik, wordt steeds populairder voor het delen van levendige en boeiende content. Het maakt een betere gebruikerservaring mogelijk, omdat kijkers hun telefoons niet hoeven te draaien. Bovendien benutten grote platforms zoals Instagram en TikTok optimaal het verticale videoformaat, wat de betrokkenheid en het bereik van content vergroot.

Als gevolg hiervan zijn ook vastgoedmakelaars makers steeds meer geneigd om verticale video's te gebruiken in hun marketingstrategieën. Immo Tools komt hen hierin graag tegemoet. Bij de bestelling van een videotour ontvangt u immers twee afgewerkte videoclips; een horizontale versie én een verticale versie. Dit bovendien zonder meerkost! Een mooi aanbod toch?

 

COMBINEER MET DRONE

VIDEO-OPNAMENS UIT DE LUCHT

Indien u bij uw bestelling van een videotour ook voor drone kiest dan maakt onze fotograaf ook videobeelden met de drone. Dit zorgt voor een ongeloofelijk knap resultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen!

Het unieke perspectief van een drone wordt nog indrukwekkender me bewegend beeld. Het zorgt voor adembenemende opnames van uw huis, tuin en omgeving. Omwille van het filmische karakter van dit soort beelden geeft u extra cachet aan een woning. Dit verhoogt de gepercipieerde waarde en dus ook de potentiele verkoopprijs van een woning.