DRONE LUCHTFOTOGRAFIE

GARANTIE OP SPECTACULAIRE BEELDEN
  • Perfect in beeld zonder obstakels
  • Overzicht van heel het domein
  • Tot maar liefst 120 meter hoog

Met foto’s vanuit de lucht toont u de eigendom vanuit een uniek standpunt. Vanop grote hoogte geeft u een duidelijk overzicht van grond die de woning omvat. Het zorgt ervoor dat grote domeinen, bos- of landbouwgrond in één oogopslag goed te aanschouwen zijn. De beelden die met de drone gemaakt worden bevatten bijzonder nuttige informatie voor kandidaat kopers.

Het mogelijk tot gebruik van de drone is sterk afhankelijk van locatie en weersomstandigheden. Immo Tools biedt luchtfotografie met drone enkel aan voor toepassingen in vastgoed. U kan voor het fotograferen van eigendommen vanuit de lucht ook een aparte dronesessie bestellen.

Luchtfotografie met Drone
HET LIJKT WEL SPEELGOED

KNAPPE TECHNOLOGIE
IN PROFESSIONELE HANDEN

Het gebruik van drones heeft de fotografie naar nieuwe hoogtes gebracht. Letterlijk en figuurlijk. Met een drone kan je foto's nemen vanuit unieke standpunten die voordien onmogelijk waren. Denk maar aan foto's van bovenaf, of fotoshoots met prachtige vergezichten op de achtergrond. Het zorgt voor een totaal nieuwe dimensie in de fotografie en biedt eindeloze mogelijkheden.

Met een drone zijn de mogelijke standpunten in de lucht vrijwel onbeperkt. Helaas is de autonomie van de batterij beperkt. Daarom is het van groot belang om zo snel mogelijk de beste standpunten in te nemen en vast te leggen. Onze ervaring als grondfotograaf helpt ons enorm bij het fotograferen vanuit de lucht. Op deze manier sluiten de luchtfoto's perfect aan bij de klassieke fotoreeks.

Ga je zelf met een drone aan de slag? Lees dan zeker onze praktische tips. Dit zal je helpen tot een beter resultaat te komen.

Luchtfotografie met drone
VOORDELEN LUCHTFOTOGRAFIE MET DRONE
  • Handig overzicht van het perceel
  • Spectaculair zicht
  • Vlot combineerbaar met klassieke fotoreportage
DE REGELS IN DE LUCHT

VLIEGEN BINNEN DE WET

Al onze fotografen beschikken over een drone waarmee ze vluchten mogen uitvoeren. We gebruiken een type drone die het ons toelaat op de meeste locaties te mogen vliegen. Afhankelijk van de plek waar we opstijgen kan de toegelaten hoogte wel eens beperkt zijn. Maar zelfs dan laat het ons nog toe prachtige beelden te maken.

Het weer kan echter wel een spelbreker zijn. Zo zijn regenbuien niet echt compatibel met onze drones maar ook felle wind kan het vertrek van onze vlucht vertragen. Als de omstandigheden het echt niet toelaten om met de drone te werken, komen we gewoon terug als het beter weer is.

COMBINEER MET VIDEO

MAAK INDRUKWEKKENDE OPNAMENS

Indien u bij uw bestelling zowel voor luchtfotografie met drone als ons videotour kiest dan maakt onze fotograaf ook videobeelden met de drone. Dit zorgt voor een ongeloofelijk knap resultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen!

Het unieke perspectief van een drone wordt nog indrukwekkender me bewegend beeld. Het zorgt voor adembenemende opnames van uw huis, tuin en omgeving. Omwille van het filmische karakter van dit soort beelden geeft u extra cachet aan een woning. Dit verhoogt de gepercipieerde waarde en dus ook de potentiele verkoopprijs van een woning.