Werkwijze

Professioneel, duidelijk & interessant
  • uniek fotopaneel
  • flexibele betaalmethoden
  • scherpe tarieven
Handig in gebruik

Online fotopaneel
per kantoor

Bij Immo Tools doen we er alles aan om onze samenwerking zo vlot mogelijk te laten verlopen. Elk kantoor kan een fotopaneel opstarten waarin alles netjes terug te vinden is.

In het fotopaneel kan je nieuwe fotoreportages boeken, lopende aanvragen beheren en afgewerkte foto’s downloaden. Je ontvangt handige meldingen die je steeds op de hoogte houden.

Per kantoor kan je meerdere medewerkers toevoegen die ook opdrachten mogen bestellen. Als beheerder controleer je steeds hetgeen iedereen doet. Handig toch?

Unieke bestelfunctie

Boek en beheer
fotoreportages online

Via het fotopaneel kan u de opdrachten eenvoudig zelf inplannen. Kies zelf welke dag en tijdstip het beste passen in je agenda of laat de keuze aan de bewoners wanneer de fotograaf mag langskomen.

Verlies geen tijd met telefoontjes en e-mails tussen drie partijen maar leg fotoreportages onmiddellijk vast. Uw fotopaneel met boekingsmodule is ten allen tijde beschikbaar. Zowel op desktop als mobiel. 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Geplande fotoreportages kan u bovendien steeds wijzigen of annuleren. Eens afgewerkt vindt u de foto’s daar ook terug.

Maak nu je fotopaneel aan
Automatiseer betalingen

Online portefeuille

Een administratieve vereenvoudiging én een leuke korting; dat is kort samengevat het voordeel van de Immo Tools Online Portefeuile. Een automatische betalingsmethode van je dossiers.

Eenvoudige administratie

Je betaalt opdrachten met je online portefeuille en krijgt enkel een factuur voor het krediet dat je aankoopt. Minder papierwerk!

Automatische betalingen

Opdrachten worden afgepunt van het beschikbare saldo. Is je portefeuille bijna op? Dan wordt deze automatisch aangevuld.

5% korting

Kies je voor een werkwijze met onze online portefeuille? Dan geniet je van 5% korting op onze diensten.

Heb je nog vragen over onze online portefeuille?
Raadpleeg onze FAQ
Ontvang onze prijslijst

Transparante tarieven,
scherpe prijzen

We stelden een vast tarief per type eigendom op voor een totale uitvoering van A tot Z. Ontdek hier wat er allemaal inbegrepen is.

Vraag nu onze meest recente prijslijst aan. Onze diensten en tarieven zijn uitsluitend voor professionelen in vastgoed.

Bekijk ons fotopaneel zonder enige verplichting

Overtuigd? Start hier

Verken het fotopaneel