3D Renders

BUITENGEWOON REALISTISCHE TEKENINGEN
  • Fotorealistische kwaliteit
  • Digitale constructie vanuit plannen
  • Inrichting op maat van het project

Onze 3D Renders zijn ideaal voor projectontwikkelaars en makelaars die nieuwbouwprojecten verkopen. Met onze ervaring als vastgoedfotograaf en het verworven inzicht hoe ruimtes in beeld te brengen, bieden we een unieke meerwaarde aan de renders.

Uw klanten krijgen zo een fotorealistisch beeld van uw projecten en stappen mee uw wereld binnen. Ze kunnen uw woning vanuit alle hoeken en kanten bekijken en concrete feedback geven alvorens het project gebouwd is.

3d Render Makeover
TOON HET POTENTIEEL

DIGITALE MAKEOVERS

Veel van het vastgoed in verkoop staat voor een grondige renovatie. Vaak gaat dit verder dan een op te frissen keuken of badkamer. Soms wordt er structureel in de indeling aangepast en moeten materialen veranderd worden.

Een renovatie schrikt echter veel geïnteresseerden af. Zij focussen vooral op het traject dan wel het resultaat. Immo Tools laat hen in de toekomst kijken met onze digitale makeovers. Met deze 3D renders creëren we vanuit een standpunt in de huidige situatie een beeld van wat er mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat bezoekers gemotiveerd blijven en de stap naar een renovatie durven te wagen.

3D Render Bouwgrond
DE MOGELIJKHEDEN IN BEELD

3D RENDERS BOUWGRONDEN

Vlamingen zijn geboren met een baksteen in de maag. Met bouwplannen in het achterhoofd gaan ze op zoek naar het ideale perceel om hun droom te realiseren. Elke bouwgrond is echter gekoppeld aan zeer strikte bouwvoorschriften. Deze richtlijnen zijn technisch en moeilijk in te schatten bij een bezoek aan een bouwgrond.

Immo Tools zorgt ervoor dat de mogelijkheden van een bouwgrond binnen de bouwvoorschriften zichtbaar wordt. Zo zien geïnteresseerden een simulatie van wat er maximaal toegelaten is op het perceel. Met deze informatie laat geen enkele toekomstige bouwheer een opportuniteit aan zich voorbijgaan.

3D Render
EEN BLIK IN DE TOEKOMST

3D RENDERS NIEUWBOUW

Als projectontwikkelaar verkoopt u woningen nog voor een eerste steen gelegd is. Digitale visualisaties maken een groot deel uit van uw verkoopstrategie. Met 3D renders toont u het project zoals het eruit ziet eens afgewerkt. De beelden zorgen ervoor dat kopers zonder kennis in bouwplannen zicht krijgen over de uiteindelijke realisatie.

Immo Tools ontwikkelt 3D renders op fotorealistische kwaliteit aan interessante voorwaarden. Vanop de plannen selecteren we samen met u de beste standpunten die gevisualiseerd kunnen worden. We construeren het project digitaal inclusief omgeving en groenaanplanting. Het interieur wordt sfeervol ingericht volgens uw richtlijnen.

ENKELE REALISATIES

KWALITEIT DIE OVERTUIGT

1
2
3
4
5
6
6
6
6
6
6
6
Vraag offerte
Prijs vragen?

Vraag vrijblijvende offerte aan

Wens je een offerte aan te vragen? Heb je een vraag? Of wens je ons liever telefonisch je project uit te leggen? Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier of op +32 3 535 95 10. Upload ook de plannen indien die ter beschikking zijn, zo kunnen we een gepaste offerte opmaken.

Upload de plannen indien deze al beschikbaar zijn. (Beschikbare formaten: .JPEG / .PDF)