360° - Virtual Tour

GEEF EEN BREDE KIJK OP DE ZAKEN
  • Twee Opties
  • Interactief Plan
  • Matterport 3D

De meest volledige indruk van een woning krijg je via een 360° presentatie. Met een professioneel toestel maken we in elke kamer een panoramisch beeld waarbij het begin en einde naadloos met elkaar verbonden is. Hierdoor kan de kijker volledig vrij virtueel rondkijken in die kamer.

Dit geeft de mogelijkheid aan geïnteresseerde kopers de woning al vanuit de eigen zetel te bezoeken. Immo Tools biedt 360° Virtual Tours aan op 2 manieren; een interactief grondplan met foto's en één panorama per kamer en de uitgebreide 3D scan met Matterport. Onze Virtual Tours worden enkel in combinatie met onze vastgoedfotografie

360 Virtual Tour
VOOR -EN TEGENSTANDERS

EEN WONINGBEZOEK
VANOP AFSTAND

Een virtueel bezoek behoort al lange tijd tot de werkinstrumenten bij de verkoop van vastgoed. Met de technologie brengen we alle hoeken van de woning in beeld. Dit heeft als voordeel dat kandidaten zich beter kunnen oriënteren alvorens een afspraak te maken. Het verhoogt de kwaliteit van de bezoekers en geeft tijdswinst.

Een virtual tour geeft volgens sommigen soms wat te veel informatie waardoor geïnteresseerden ten onrechte kunnen afhaken. Het is dus belangrijk een virtueel bezoek in de juiste situaties correct toe te passen voor een goed resultaat.

De fotografen van Immo Tools wegen op locatie samen met u de pro's en contra's af. Zo worden onze 360 virtual tours altijd een meerwaarde.

360 Virtual Tour
360 Virtual Tour
iNTERESSANTE TOEPASSINGEN
360 VIRTUAL TOUR
  • Internationaal cliënteel
  • Vakantieverhuur
  • Lockdowns
ALLE INFO GEBUNDELD

INTERACTIEF PLAN

Immo Tools ontwikkelde zelf een eigen soort Virtual Tour; het interactieve plan. De gebruiker kan via een grondplan klikken op de plek waar onze fotograaf een opname maakte. Dit voor zowel de klassieke foto's als de panorame 360°-beelden. Door te starten vanuit het grondplan kan de gebruiker zich perfect oriënteren in de hele woning. Zelfs de afmetingen van de kamers zijn beschikbaar.

ZIE HET GROTE PLAATJE

MATTERPORT 3D

Immo Tools biedt ook de innovatieve Matterport rondleidingen aan. Hierbij wordt er een 3D scan gemaakt van het interieur van de woning en in een interactieve omgeving geplaatst. Hierdoor kan de bezoeker virtueel rondwandelen in de kamers. Een knap staaltje technologie

Bekijk Matterport 3D